Viziune noua asupra vietii

Daca iti doresti sa slabesti sau, de ce nu, sa te ingrasi, dar sa ai un metabolism mai bun, sa inveti sa traiesti fericirea in prezent, nu cand o sa ai cu 10 kilograme mai putin, sa scapi de diverse probleme nutritionale, sa nu mai mananci atunci cand, de fapt, ar trebui sa te simti iubita si implinita, sa inveti sa faci alegeri mai bune nu doar din punct de vedere culinar, ci si in alte domenii ale vietii, sa recunosti ce este autentic in propria persoana si ce este imprumutat, afla ca poti gasi pe acest blog informatii dintr-un domeniu nou: Food Psychology.

Nu, nu vei gasi aici o bagheta magica, care sa iti schimbe viata ca prin minune. Dar, cu informatiile primite, vei fi capabila, in functie de alegerile facute, sa-ti schimbi viata chiar TU. Si asta nu va fi o minune, ci un lucru firesc in frumosul drum de descoperire personala.

Fii deschisa la nou! Accepta provocarea de a-ti schimba viziunea asupra dietelor, asupra vietii, in general.

Crezi ca vei mai trai esecuri in incercarea de a-ti rezolva problemele nutritionale? Iti raspund sincer: probabil ca da. Pregateste-te si pentru esecuri, dar, mai ales, pregateste-te pentru succes!

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!