Sedinte de Coaching

Daca vrei sa slabesti sau, de ce nu?, sa te ingrasi, sa ai un metabolism mai bun, sa faci alegeri potrivite pentru tine nu doar in plan culinar, ci si in alte domenii ale vietii, sa inveti CUM sa mananci, nu doar ce sa mananci, sa scapi de mancatul compulsiv sau pe fond emotional, sa faci fata poftelor, ei bine, ACUM poti participa la programul de Food Psychology Coaching.

Asadar, daca esti in cautarea dietei perfecte, daca crezi ca nu poti sa-ti gasesti partenerul pentru ca nu arati asa cum iti doresti, ca nu mananci suficient pentru ca te temi ca te ingrasi, daca vrei sa scapi de obisnuintele negative legate de mancare, sedintele de Food Psychology Coaching pe care le ofer iti pot veni in ajutor.

Food Psychology Coaching, in ajutorul dietelor traditionale

Stiintele medicale recunosc importanta nutritionismului pentru prevenirea bolilor si pastrarea sanatatii optime.

Problemele cu privire la mancare, greutate, metabolism nu sunt insa rezolvate odata cu gasirea combinatiei perfecte de nutrienti.

Nu este, asadar, suficient sa tii dieta si sa faci sport pentru a-ti rezolva problemele legate de mancare.

Cu ajutorul Food Psychology Coaching iti ofer o abordare holistica, care tine cont de legatura complexa mancare-corp-minte-suflet.

Ce se intampla intr-un program de Food Psychology Coaching

– vom explora impreuna modul cum mananci si relatia dintre mancare si alte domenii ale vietii (cariera, finante, sexualitate, vise, dorinte, sperante);
– vei primi exercitii pentru acasa pentru a continua lucrul din cabinet si pentru a facilita atingerea obiectivelor;
– vei invata sa iti traiesti cu adevarat emotiile, pentru a avea o viata autentica;
– vei afla cum ar trebui sa mananci pentru a beneficia de toti nutrientii alimentelor;
– vei primi sugestii de meniu, care sa te ajute sa ai un stil de viata sanatos.

Prin programul de Food Psychology Coaching te pot ajuta, asadar, sa aduci in planul constiintei problemele profunde care sunt cauzele obisnuintelor negative legate de mancare si nu doar sa te limitezi la efectele lor.

Asta pentru ca, fara a aborda problema in profunzime, este posibil sa obtii doar rezultate pe termen scurt, neplacerile in relatia cu mancarea revenind iar si iar.

Gasesti mai multe informatii de Food Psychology Coaching in cartea pe care am lansat-o in primavara acestui an: ”(Re)Imprieteneste-te cu mancarea! Si cu tine insati”

Sau te poti programa pentru sedinte de Food Psychology Coaching trimitand un mail pe adresa contact [@] mananc-inteligent [.] ro.

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!