Tagliatelle superrapide cu trufe, salvie si parmezan

tagliatelle cu trufe slavie parmezan

De ce superrapide? Pai iti trebuie timp doar cat sa fierbi o cratita cu apa si sare, deci cam cat o discutie scurta la telefon cu cea mai buna prietena, 5 minute de fiert la foc mic pastele tagliatelle cu trufe (o minunatie! Le gasesti la Bacania Veche); iar daca renunti la discutia cu prietena, pastele sunt gata; asta pentru ca, in timp ce se fierb pastele, topesti untul, il amesteci cu salvie, lasi la infuzat cateva minute si razi parmezanul – din graba, am facut treaba asta la mixer.

Deci sa recapitulam: pentru o masa cu niste delicioase paste cu trufe ai nevoie de respectivele tagliatelle (punga are 250g), cam 100g de unt, 2 lingurite de salvie macinata fin si 1 mana de parmezan ras.

Amesteci totul, asezonezi dupa gust si gata! Cum poate iesi ceva senzational atat de repede? Pai simplu, folosesti ingrediente de calitate, numai unul si unul.

Mie mi-au placut foarte mult. Salvia si-a indeplinit misiunea pe deplin. Nu pot spune acum care e gustul de trufe, pot spune doar ca ador combinatia finala. Neobositului meu critic i s-au parut sarate (deci atentie cu asezonatul!), dar mai am nevoie si de alte opinii, asa ca o sa duc pastele ramase maine la serviciu. Abia astept sa strang mai multe feedbackuri!


Share/Bookmark


Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!