Suc de rosii cu gust de… hambar

suc de rosii
Ce faci cand te trezesti in fata unui cos imens de rosii? Nu din piata, cu origini necunoscute, ci chiar din gradina parintilor. Pai, mai intai sari de pe un picior pe altul, bucuroasa nevoie mare ca poti manca rosii adevarate, care au crescut in ritmul lor, negrabite si neobligate sa se inroseasca cand abia au aparut in vrej. Apoi revii cu picioarele pe pamant si cauti sa le savurezi cum poti mai bine.

Asa am ajuns sa fac un suc rapid de rosii: in afara de vedetele verii, am strecurat si cateva tulpini de telina Apio si putina sare. Simplu si minunat! Asa am vazut eu lucrurile; mofturosul de serviciu a dat insa verdictul: “Au gust de hambar!”. Nu prea am inteles, am mai plescait cateva guri de suc cu maaare atentie, ca poate-poate intalnesc si eu gustul de hambar. N-a vrut sa mi se arate!


Share/Bookmark


Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!