Salata de naut si fasole verde

Nu cred ca am ceva fantastic sa va povestesc despre aceasta salata de naut si fasole verde. Doar ca isi poate gasi locul chiar si pe post de pranz la serviciu. Si daca n-am sa va spun mare lucru, asta nu inseamna ca nu mi-a placut. A fost extraordinara, mai ales ca o poti pregati cat ai zice… ceci. Asa il cheama pe el, pe naut, in italiana. Si poate nu e intamplator ca aproape asa ma cheama si pe mine :).

Te gandesti, pana la urma, ce poti cere de la o salata? Ei bine, poti! Poti cere sa fie plina de arome, de prospetime, sa te hraneasca, sa-ti tina de foame. Si salata asta de naut si fasole verde le are pe toate.

Nu trebuie decat sa fierbi cateva minute niste fasole verde congelata in apa clocotita cu putina sare, apoi sa scoti fasolea intr-un bol cu apa rece. Scurgi fasolea verde si o amesteci cu o conserva de naut scursa si clatita, o ceapa rosie feliata fin, 1-2 oua fierte si ceva branza faramitata de capra. La sfarsit adaugi dressingul (preferatul meu): 4 linguri ulei de masline, 1 lingura otet de mere cu miere, 1 lingurita de miere si una de mustar de Dijon. Asta e tot. Iti trebuie cam 20 de minute, cu tot cu fiertul apei.

Tu ce salate preferi?

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

2 comentarii

  1. Si mie imi plac salatele simple dar pline de savoare. Imi imaginez ca asta trebuie sa fie tare buna. N-am incercat pana acum combinatia fasole verde- naut. Thanks for sharing 😉

  2. Ma bucur ca ti se pare interesanta. Cu multa placere!

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!