Salata de leurda cu prosciutto si muguri de pin

 

Salata de leurda cu prosciutto si muguri de pin

Pentru ca ieri a fost prima data cand am adus acasa “un buchet” de leurda (stiu!, m-am prins cam tarziu), m-am gandit sa ofer ocazia acestei plante minunate sa stea intr-o salata cu pretentii. Asa ca am pus-o alaturi de prosciutto, de cativa muguri de pin, usor rumeniti in tigaie, si de niste rosii cherry.

Pe langa leurda, am adaugat frunze de salata verde. Nu am facut niciun dressing special. La sfarsit am picurat doar niste ulei din samburi de struguri.

Imi place mult leurda – pe langa aroma de usturoi, simt ca mai e ceva. Sa fie un usor iz de verdeata? Sau un parfum specific acestei plante? Nu pot descrie cu exactitate. Cert este ca merge de minune in salate, unde ii simti gustul in toata puterea cuvantului.

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!