Salata cu sfecla si peste afumat, simplificata

E seara, ai venit acasa dupa zi lunga si obositoare si nu ai dispozitie sa petreci mai mult de 5 minute prin bucatarie? Nicio problema.

salata de sfecla

Pe langa cele 5 minute iti mai trebuie cateva ingrediente: niste sfecla rosie fiarta, un peste afumat (eu am ales macrou) si o legatura de ceapa verde, plus un dressing ultrarapid din iaurt si marar si… gata! Esti deja in fata unui bol de salata irezistibila.

Am zis ca e „simplificata” pentru ca am tras cu ochiul cand am facut salata asta inspirandu-ma din Good Food, insa am renuntat la cateva ingrediente: fenicul (pentru ca nu prea imi place), mar (pentru ca nu prea merge, in viziunea mea, fruct cu leguma in aceeasi farfurie) si hreanul din dressing (cu regret, pentru ca, de fapt, nu am gasit – o tanti binevoitoare imi oferea ghimbir in loc de hrean, dar nu m-am lasat influentata).

Nu mai ramane decat sa amesteci toate ingredientele astea si sa adaugi dressingul la sfarsit, cand servesti.

Foto header: Pixabay.com

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!