Rulouri de pui la cuptor cu patrunjel, usturoi si muguri de pin

rulouri-de-pui
Ieri am gasit prin congelator niste pulpe de pui dezosate si fara piele si a trebuit sa fac oarece investigatii pentru a le gati sanatos si un pic altfel fata de obicei (nu mai doream sa aud de snitele sau de carne prajita). Dupa vreo 5 minute de butonat pe calculator, am decis: le fac rulouri la cuptor!

Asa ca am pus repede in mixer o capatana de usturoi curatata, o mana de patrunjel si niste muguri de pin (ca doar nu era sa las rulourile goale). Apoi am amestecat totul cu putin ulei de masline. Am intins acest amestec peste carne, pe care apoi am rulat-o si, in lipsa de ata speciala, am fixat-o cu niste betisoare din bambus pentru frigarui. Rulourile au stat cam 40 de minute la 200° C.
Rezultatul? Rulouri delicioase si foarte simplu de pregatit. Poate te intrebi ce e in fundal. Nimic deosebit, doar un suc natural de mere – asta ca sa fac putina pauza de la limonada pe care am tot pregatit-o in ultimul timp (sau poate daca trec de la limonada la suc de mere, ma gandesc de fapt ca e cazul sa accept ca vine toamna…)

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!