Pastrav la cuptor cu rosii cherry si masline

Nu vreau sa sar peste ziua de peste (asa cum am mai spus, vreau sa mananc peste macar de doua ori /saptamana), dau fuga la Carrefour (caci e magazinul din drumul meu), cu gandul sa iau file de sardine. Asta pentru ca atunci cand dau peste o reteta de-mi face cu ochiul, nu ma linistesc pana nu trec la partea practica.

Si reteta cu pricina era de data asta cu sardine la cuptor.

pastrav cu rosii cherry si masline

Nu gasesc file de sardine, ma uit nedumerita la ceilalti pesti si ma intreb care ar fi potrivit in reteta mea. Pana la urma pastravul m-a convins ca s-ar califica in locul sardinei.

Cumpar niste pastravi, o caserola cu rosii cherry („de Romania!”) si o mana de masline Kalamata.

Am pus toate ingredientele la cuptor, stropite cu ulei de masline si presarate cu sare, si le-am lasat vreo 20 de minute.

A fost o cina rapida, sanatoasa si usoara. Totusi, o sa incerc si varianta cu sardine, daca asa zice litera cartii…

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!