Pasta de somon, la cina

pasta de somon
Ce faci cand te trezesti ca mai ai niste somon gatit prin frigider? Nimic mai simplu: ii dai alta forma ca sa te simti creativ si sa ai senzatia ca mananci ceva diferit.
Pentru ca a fost ziua gustarilor, alegerea a fost mai mult decat simpla: am amestecat somonul 3 secunde, in mixer, cu ceapa, branza, putina lamaie si iaurt de bivolita. O splendoare!

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!