Omleta cu dovlecei si rosii cherry

Sunt mereu in cautare de retete noi de mic dejun; este masa care nu numai ca imi da energie pentru o buna parte din zi, dar ma si motiveaza sa ma dau jos din pat. Suna ceasul, deschid ochii si ma intreb ce as putea sa pregatesc la micul dejun? Intotdeauna ceva aromat, sanatos si colorat.

Omleta cu dovlecei si rosii cherry

De data aceasta am cautat un fel de mancare din care sa nu lipseasca legumele – era si cazul, dupa mesele cam incarcate de Sarbatori. Si, tinand cont ca dupa Paste frigiderul este inca plin cu oua, am gasit combinatia ideala: omleta cu legume. M-am inspirat dintr-o reteta Good Food.

Asa ca am taiat 3 dovlecei mici in cuburi, fara sa ii curat. I-am pus putin la calit in tigaie cu o lingura de ulei.

Cand au inceput sa se rumeneasca, am adaugat o mana de rosii cherry, taiate in doua; tot acum am adaugat un catel de usturoi pisat. Am lasat legumele inca un minut in tigaie, apoi am facut doua “cuiburi” in care am spart cu grija cate un ou. Am asezat un capac peste tigaie si am lasat ouale sa se prajeasca. Simplu, rapid si exact pe gustul meu.

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!