O bucurie de dimineata: mic dejun italian

 

Daca poti organiza atat de usor o petrecere in stil italian, cum scrie Mazi in Good Food de septembrie, e si mai simplu sa pregatesti un mic dejun in acelasi fel.

Nu am avut nevoie decat de un drum pana la Kaufland si de 15 minute intr-o dimineata cu soare – nu, faptul ca era cu soare nu e relevant, dar te face sa te simti optimist si te ajuta sa savurezi altfel pana si micul dejun.

O bucurie de dimineata mic dejun italian

Lista de cumparaturi, pentru doua persoane, suna cam asa: cateva rosii uscate (ma amuza cand vad ca sunt presarate cu seminte de floarea-soarelui, in loc de muguri de pin, dar nu fac nazuri, pentru ca in alt supermarket din drumul meu nici nu gasesc rosii uscate, darmite muguri de pin!), cateva bile de mozzarella, 1 pachet de branza brie, 1 ciabatta cu rosii, niste anghinare (ca sa ma obisnuiesc cu gustul lor – recunosc, mananc a doua oara), 1 mana de struguri albi, frumosi si mari, niste masline verzi cu busuioc, niste prosciutto crudo si 1 cutie de grisine cu ulei de masline. Pentru ca era vorba de micul dejun, am lasat deoparte sugestiile de prosecco si am facut pur si simplu o limonada cu lamaie si lime.

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

2 comentarii

  1. Arata apetisant, cu exceptia strugurilor pe care eu personal nu-i suport. Cred ca in locul lor as pune niste frunze de busuioc, mai clasic 🙂

  2. Sunt sigura ca merg foarte bine si frunzele de busuioc. Si cu putin ulei de masline stropite pe deasupra.

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!