Migdale de Sarbatori

migdale
Numaratoarea inversa a inceput. Mai e aproape o luna pana la Craciun si am inceput sa fac deja investigatii in materie de cadouri gourmet. Dar nu orice cadouri, ci unele dragute si care sa nu te tina trei zile si trei nopti prin bucatarie.
Asa ca am inceput de la nivelul… “basic”. Am cumparat migdale crude, le-am spalat si amestecat cu scortisoara, cu un praf de sare si ceva zahar si le-am copt 10 minute (nu mai mult!) la 180° C.
Partea buna e ca poti sa-ti folosesti creativitatea nu doar la combinatiile de arome, ci si la impachetat. Ai borcane simpatice? Sau cutii colorate? Merge bine orice. Iar legat de arome, voi mai experimenta si altele: doar cu sare sau doar cu zahar; iar una deosebita, pe care o stiu de la Adina, este cea de Smoked Paprika. Am gustat, mi-a placut, nu este iute cum te-ai astepta (si spun asta eu, o consumatoare de mancaruri deloc iuti).

Share/Bookmark


Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

2 comentarii

  1. E o idee buna pentru cadou 🙂
    Si mie imi plac migdalele, dar sa fie crude

  2. @Andra: Daaa, tare bune sunt si crude :).

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!