Frittata deghizata in pizza

frittata

De multe ori, lucrurile nu sunt ce par a fi. Desi ar fi trebuit sa fie mic dejun si nu cina, desi seamana cu o pizza, dar nu e, frittata mea a iesit neasteptat de buna. Asta poate pentru ca, pe langa oua, branza si ciuperci, a avut si rosii uscate la soare. Din acelea adevarate, aduse direct din Italia. Deja pot sa spun ca sunt dependenta de ele, chiar daca variantele pe care le pot cumpara din hipermarketurile romanesti sunt niste copii firave ale suratelor din Peninsula.
Frittata mea s-a transformat intr-o cina perfecta – bogata in arome, dar nu foarte grea. A mers de minune alaturi de masline negre (probabil cu origini comune cu rosiile acelea minunate).
Daca vrei sa incerci si tu aceasta reteta, ignora tava pe care am folosit-o (cred ca mi-era, de fapt, dor de o tarta si am sfarsit din criza de timp sa fac doar o frittata). Alege una cat mai simpla, fara model, si foloseste hartie de copt.


Share/Bookmark


Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!