Frittata cu spanac, rosii cherry si fromage frais

Pentru ca inca am rezerve de spanac in frigider (cred ca Popeye marinarul m-ar invidia!), ieri am facut o frittata cu spanac, rosii cherry si fromage frais. Cea mai buna fritatta pe care am mancat-o pana acum.

Frittata cu spanac, rosii cherry si fromage frais

Am calit putin 100g de spanac, apoi l-am scurs bine. Am feliat o ceapa mare, pe care apoi am calit-o. Am adaugat in tigaie, spre final, 250g de rosii cherry si spanacul.

Am amestecat bine totul. Am asezonat si am pus amestecul intr-o tava dreptunghiulara, rezistenta la caldura. Deasupra am turnat 6 oua batute si am avut grija ca amestecul de rosii si spanac sa fie distribuit cat de cat uniform in tava. Apoi, cu o lingurita, am pus fromage frais (am gasit, pentru prima data, la Mega Image) din loc in loc. Am dat la cuptor, la 180° C, 25 de minute. Am mancat fritatta cu salata verde.

Foto header: Pixabay.com

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!