Dulcele de duminica

profiterol cu frisca
Prea frig ca sa ies la plimbare, atat de frig, ca n-ai arunca o pisica afara din casa, cum se spune. Asa ca am avut suficient timp sa repet reteta de profiterol. Cu o singura modificare: am inlocuit inghetata cu frisca facuta din smantana lichida si cu putin extract de vanilie. Doar atat. Nici nu trebuie mai mult. Aceste prajiturici sunt atat de delicate si de aromate, incat ti se topesc in gura.


Share/Bookmark


Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!