Crema de branza cu chives si rodie

 

Pentru ca dupa reteta de somon cu cuscus de zilele trecute mi-a mai ramas niste chives in frigider, m-am gandit ca ar fi cazul sa-l valorific cumva, sa nu ma trezesc cu el stricat.

Mi-am amintit eu ca am vazut in Good Food o reteta cu crema de branza si rodii si am trecut la actiune. Am dat fuga la supermarket, am gasit rodii frumoase (in loc sa imi vina idei cu fructele de sezon…), am cautat niste crema de branza si am fost foarte uimita sa gasesc de capra. Asta dupa ce, nu demult, am tot intrebat in stanga si in dreapta daca exista crema de branza de capra si mi s-a spus ca nu. Uite ca exista. Dar am luat si niste crema “normala”, Philadelphia.

Crema de branza cu chives si rodie

Am amestecat bine cele doua creme, am adaugat o mana de chives taiat, apoi am pus si deasupra tot chives, plus multe seminte rubinii de rodie – le ador! La sfarsit, am picurat deasupra un sos din miere si otet din vin alb. Am mancat, bineinteles, pe paine prajita. Desi se pare ca e o reteta de iarna – asta pentru ca voi putea sa o fac la fel de usor in anotimpul friguros – a fost delicioasa pentru o zi de august.

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!