Coltunasi cu branza si marar

Va voi povesti curand cam cum am invatat eu sa fac coltunasi. Ma rog, sunt in plin proces de invatare si experimentare.

Daca te incanta ideea unor coltunasi sarati sau a unora cu gem, iata si reteta, pe care eu o am de la Ioana, dragosteadinfarfurie.ro.

coltunasi cu branza

2 oua
1 praf de sare
2 linguri de ulei
50 g de gris
150 g de faina
Pentru umplutura
250 g branza de vaci
2 oua
cateva fire de marar, tocate
Sau
gem
zahar pudra (optional)

1 Bate ouale impreuna cu sarea si cu uleiul. Adauga grisul cu faina si amesteca bine. Framanta cu podul palmei si lasa la odihnit 10 minute.

2 Intinde foaia cu sucitorul, in strat foarte subtire, apoi decupeaza cu o cana si adauga umplutura in mijloc. Umezeste marginile cercului, in jurul umpluturii, si apoi indoaie si sigileaza cu degetele sau cu furculita.

3 Rumeneste coltunasii in putin unt sau ulei, pe ambele parti, si toarna o canita de apa si lasa pe foc tigaia pana se evapora apa.

Poti pudra coltunasii cu zahar pudra, daca vrei un plus de dulce.

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!