GoodFood mi-a adus iarasi inspiratie

Good Food Xmas

Mai stiti petrecerile acelea GoodFood, minunate, de care am scris in mai multe randuri? Ei bine, luna aceasta a avut loc una la fel de reusita – cel putin, dupa spusele invitatilor: GoodFood Christmas Party. Dupa ce am facut niste planuri ca sa pot ajunge si eu, adica niste manevre de plasare a copilului pentru cateva ore, s-au ivit mici probleme de sanatate care m-au tinut acasa.

Asa ca, vrand-nevrand, n-am ajuns la petrecerea anului. Ce-am pierdut? Sigur un meniu irezistibil, cu bunatati selectate din revista GoodFood de decembrie-ianuarie. Cum suna prune invelite in bacon, carnaciori picanti pe frigarui de rozmarin sau cartofi copti in untura de gasca? De deserturi, nu mai spun! Tortul de iarna cu rom si fructe confiate cred ca a fost vedeta serii.

Partea buna este ca evenimentul mi-a adus ceva inspiratie. Asa ca pe masa de Craciun am asezat pentru musafiri faimoasele prune in bacon, pateu de ciuperci cu cimbru si cognac, precum si chipsuri de mamaliga invelite tot in bacon. Cel putin prunele cu bacon sunt de neinlocuit, nu credeam sa-mi placa asa de mult combinatia de dulce cu sarat.
Iar in urmatoarele zile am in plan sa incerc neaparat salamul de biscuiti cu alune si prosecco. Deja nu mai am rabdare!

Foto GoodFood

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!