Delicatese oferite in gradina

in gradina

In gradina de la serviciu :).
De o saptamana ma gandeam cu ce sa-mi servesc colegii de ziua mea. Si iata revelatia: cine ar refuza clatite? Dar limonada? Ideea a dus la o mica masa, cu limonada (cu lime, menta si piersici) si clatite, cum am spus, precum si cu dulceata de mure si de merisoare facute de Ioana, dulceata de cirese de acasa, miere cu nuci (umplutura mea preferata pentru clatite) si muuulta crema de ciocolata (facuta tot de Ioana).
Iar special pentru colegii vegetarieni am pregatit trufele cu migdale, merisoare, stafide, curmale etc. – retetele le gasesti la rubrica “Bucatar de placere”, din revista GoodFood de iulie-august (multumesc, Mazi, pentru fotografie!).


Share/Bookmark


Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!