Cum mi-am propus sa va fac viata mai frumoasa!

Am stat in fata monitorului, facandu-mi de lucru cam o jumatate de ora pana sa ma apuc sa astern pe ”hartie” aceste ganduri. Mi-am dat seama in ultimul timp ca, desi ne aflam aici, pe un blog, tot ce am scris pana acum a fost un pic impersonal. Parca as fi facut doi pasi in spate, pentru a-mi feri un pic sufletul, pentru a ma simti in siguranta.

viata mai frumoasa

Probabil, oricine scrie stie ca, undeva, intr-un coltisor al sufletului, te temi sa nu fii criticat. Desi esti constient ca, cu cat scrii mai mult, cu atat trebuie sa se gaseasca cineva caruia sa nu ii placa. E OK. E normal. Suntem diferiti. In plus, critica constructiva e buna. Da nastere la idei. Spre deosebire de critica persoanei, care da nastere la monstri.

Mi-am dat seama ca scrisul meu a fost impersonal si ca, poate, vreau sa ma simt ferita de critici, pentru ca nu am reusit sa intru in dialog cu voi, prietenii mei care ma cititi on-line. Daca nu intru in dialog, nu am cum sa fiu criticata, nu? :).

Ei bine, promit sa imi deschid sufletul mai mult si as fi fericita sa imi impartasiti ce va place si ce nu va place in acest spatiu virtual. Aceasta este sufrageria mea, in care imi invit oaspetii. Puteti chiar si sa criticati munca mea, sa nu fiti de acord cu ceea ce fac, caci oaspetii isi pot impartasi parerile diferite de cele ale gazdei, atat timp cat nu incalca spatiul personal al altuia. Poate, din aceste critici, voi invata ceva. Vom invata impreuna ceva. Asa ca va invit sa nu ignorati posibilitatea de a lasa comentarii. E posibil ca, odata ajunsi aici, dintr-un rand pe care il lasati sa ajutati pe cineva, sa inspirati, sa alinati sau, de ce nu?, sa va puneti in valoare.

In plus, trebuie sa stiti ceva. Scopul scrisului meu este de a va face viata, voua, cititorilor mei, mai frumoasa, de a-i da macar o picatura de culoare, un iz de mirodenie. Iar in momentul in care imi va pieri acest sentiment, aceasta credinta, stiu ca va fi cazul sa ma opresc.

Va invit sa ne impartasiti parerile voastre, ori de cate ori aveti ceva de zis. Si sunt sigura ca aveti :)! Va multumesc, asadar, ca treceti in vizita pe aici si sper sa reusesc sa va fac viata mai frumoasa!

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!