Cum am descoperit uleiul de masline cu lamaie

Nu, nu e vorba de un banal dressing de salata in care amesteci ulei cu suc de lamaie. E vorba despre un ulei facut din masline care sunt presate la rece in acelasi timp cu lamaia si care are in reteta si frunze de busuioc. Rezultatul? Un ulei cu o puternica aroma de lamaie.

Cum am descoperit uleiul de masline cu lamaie
Cum am dat de el? Pai mi-am amintit ca imi facusem un card la Oliviers & Co (este sursa mea de cadouri gourmet), in timp ce treceam prin fata magazinului, si m-am dus sa-l ridic. Si odata cu cardul am primit cadou o mostra din aceasta delicatesa.

Am incercat uleiul imediat ce am ajuns acasa intr-o salata, ca era cea mai rapida varianta ca sa ma bucur de el. Merge bine in salatele reci cu carne, alaturi de branza proaspata de capra sau ca marinada pentru peste.

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

2 comentarii

  1. hai ca p-asta nu-l am :))
    tre’ sa fac ceva in sensul asta :p

  2. Neaparat! 🙂 Vezi mai intai daca iti place. Eu l-am gustat acolo si nu mi-a venit sa cred ca pot sa beau ulei si sa imi placa…

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!