8 martie cu Herbes de Provence si scortisoara

sare de mare cu herbes de provence

Este a doua saptamana cand pregatesc cadouri gourmet si vad ca imi place activitatea asta din ce in ce mai mult. Sotul meu va da azi, 8 martie, doamnelor colege borcanele cu sare de mare si Herbes de Provence sau cu zahar brun bio cu scortisoara.

Ca sa prepar sarea cu ierburile, am amestecat sare de mare grunjoasa cu Herbes de Provence, primite cadou de la Adina, intr-o proportie de 2 la 1, si le-am dat prin robot. Aceasta combinatie merge in special la peste, dar poate fi folosita cu succes, dupa gust, pentru carnea la gratar sau pentru legume la cuptor.

Pentru celalalt cadou am amestecat zahar brun bio nerafinat cu scortisoara macinata. Merge bine pe toast cu unt la micul dejun (cand ai nevoie de ceva foarte dulce), cu French toast sau in diverse deserturi.

Dupa ce am pregatit amestecurile, le-am pus in borcane mici, care au capac perforat (sunt speciale pentru sare si piper, dar eu le-am gasit astfel si alta utilitate). Apoi am legat cu sfoara o mica eticheta cu denumirea produsului si indicatiile de utilizare si, la sfarsit, am impachetat borcanul in celofan pe care l-am legat cu funda (o fundita cat mai mica si mai discreta, pentru ca altfel arata tare urat).

Deci cam asta a fost cu darurile gourmet ale lunii martie. Acum trebuie sa incep sa ma gandesc la cadourile de Paste :).


Share/Bookmark


Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!