Lipii cu pasta de naut, morcovi rasi si mozzarella

Ce poate fi mai simplu decat sa ungi niste lipii cu pasta de naut, sa le presari cu morcov ras si sa arunci si niste bucati de mozzarella? 

Apoi rulezi lipia ca pe clatita si o tai in felii. Gata!

Pentru lipii
10 g de drojdie uscata
1 lingurita de zahar
1 lingurita de sare
200 ml de apa calduta
100 ml de ulei
500 g de faina

Pentru pasta de naut
1 conserva de naut
sucul de la jumatate de lamaie stoarsa
2-3 linguri ulei de masline

Pentru umplutura
cativa morcovi, rasi
putin ulei
cateva bilute de mozzarella

1 Pregateste lipiile dupa reteta de pe dragosteadinfarfurie.ro.

2 Pune in mixer ingredientele pentru pasta de naut (nu, nu e humus) si mixeaza. Mai adauga putin ulei, pana cand compozitia e ca o pasta tartinabila.

3 Amesteca morcovii, imediat dupa ce i-ai ras, cu putin ulei.

4 Unge o lipie cu pasta de naut. Adauga morcov ras si mozzarella rupta in fasii. Ruleaza lipia si tai-o in felii.

Mie imi place mult sa mananc lipiile astea cu supa-crema de linte.
Daca vrei carne, adauga sau inlocuieste mozzarella cu fasii de piept de pui fript.

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!