Face cineva pe-aici burgeri de camila?

O stire m-a suparat la fel cum ma intristeaza mancarurile de la Ikea (pe care, de altfel, o iubesc pentru ce ofera caminelor noastre), care sunt facute inclusiv din carne de ren. Sper ca in curand sa nu apara in meniu si Mos Craciun…

camila in Australia

Pe scurt, ideea e ca pe www.abc.net.au a aparut de curand stirea conform careia australienii sunt incurajati sa manance cat mai multa carne de camila, pentru ca este foarte sanatoasa si pentru ca exista un numar mare de camile care isi fac veacul prin Australia Centrala.

“Carnea de camila are cu 85% mai putina grasime decat cea de vita”, sustine Lauren Brisbane, presedinta Camel Industry Association.

Restaurantele si macelarii din Australia Centrala au inceput deja sa vanda burgeri si carnati din camila.

Daca nu va incanta ideea unui carnacior din carne de camila si totusi aveti drum prin Australia, va puteti cumpara o camila ca animal de companie…

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!