Restaurantul de pe plaja

S-a intamplat ca fotografia de azi sa aiba tema abordata ieri. Doar ca locul si meniul sunt diferite.

Pentru ca imi place atat de mult pestele, si marea ma face sa ma gandesc si mai mult la el, azi nu am vrut sa ratez Popasul pescarilor – un loc perfect daca vrei sa mananci bine si sa te relaxezi, in acelasi timp, privind marea (este chiar pe plaja, cand iesi din Neptun-Olimp).

Aici am mancat mai demult cele mai cremoase icre si am vrut sa repet experienta – icre de stiuca pe paine prajita. Perfect!

icre de stiuca la popasul pescarilor

Iar ca fel principal am vrut sa experimentez pentru prima data bibanul de mare. Am tot intalnit retete cu acest peste si nici nu stiam daca se gaseste la noi. Eu l-am incercat la gratar, cu mujdei de usturoi si lamaie, pentru ca mi se pare varianta cea mai sanatoasa.

Am gustat din curiozitate din portia de rechin prajit a sotului meu – un peste cu un gust inconfundabil, putin cam greu pentru mine si imposibil de mancat fara lamaie, parerea mea.

Daca iti faci drum pe acolo, poti alege dintr-un meniu plin cu diverse tipuri de peste, midii sau bors pescaresc. Ai grija cum ceri caci, in functie de peste, poti primi cateva bucati sau chiar un peste intreg, lung cam de doua palme. 🙂 Acesta este dezosat de ospatar chiar in fata ta.

Partea mai putin placuta este ca ai ceva de asteptat, dupa ce faci comanda – dar esti avertizat de asta chiar din meniu: de doua ori!

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!