Pizza cu un pic de anghinare

Cand am plecat spre Pizza da Lorenzo, unde aveam intalnirea lunara cu fetele, m-am gandit: ce buna ar fi o pizza vegetariana, dar… un pic altfel. Adica, sa aiba ceva ingrediente pe care eu nu le-as folosi acasa cand fac pizza, pentru ca nu imi sunt chiar la-ndemana.

Asa ca in mintea mea deja vedeam niste anghinare, un pic de sparanghel (hm!, pizza cu sparanghel! Cine a mai pomenit?) sau, macar, niste rosii uscate.

V-am povestit cat de suparata am fost cand de la magazinul de langa casa, Mega Image – evident, au disparut rosiile uscate? Parca cine stie ce nenorocire (ma rog, culinara) ar fi dat peste mine, ca parca nu mi-ar mai fi ramas nimic bun de mancat.

Bun, sa revenim la Pizza da Lorenzo – gasesti pizzeria in Centrul Vechi, Bucuresti. Deschid eu meniul, vad niste salate, niste paste care-mi faceau cu ochiul, dar imi amintesc ca venisem pentru pizza. Imi cad ochii pe cea vegetariana, vad ca are multe legume, dar e totusi o pizza cuminte, nimic spectaculos.

Regretul meu era si mai mare ca vazusem anghinare in cateva feluri cu paste, deci era in bucatarie. Ma resemnez totusi, ce sa fac?

Ei bine, cand pizza se asaza pe masa in fata mea, mai-mai sa sar in sus de bucurie. Printre legume, stateau cuminti si cateva felii de anghinare. Nu stiu prin ce minune, pizza asta mi-a ghicit gandurile si mi-a indeplinit dorinta.

Si in afara de povestea mea plictisitoare cu anghinarea buclucasa, trebuie neaparat sa va spun ca am mancat cea mai buna pizza din oras si ca, duminica, mi-am mai stabilit acolo o intalnire :).tiramisu usor

Ceva dulce?

Iar daca nu puteti pleca fara desert, cum n-am putut nici eu, aveti de unde alege. Eu am mancat un tiramisu cremos si usor, dar am gustat si niste tort de ciocolata bun-bun.

Asa ca, daca inca nu v-ati stabilit programul de weekend si sunteti prin Bucuresti, v-am dat o idee, nu? 🙂

 

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!