Parfait de fistic cu aroma de Litoral

parfait

Foto: © Yurchyk | Dreamstime.com

Cum vara fara inghetata nu se poate, sunt deschisa la cat mai multe experimente pe aceasta tema :).

Azi mi-am amintit cum e sa mananci un parfait absolut delicios. Preferatul meu este cel cu fistic, dar imi place mult si cel cu fructe de padure.

Cofetaria “vinovata” pentru cele cateva zeci de calorii pe care tocmai le-am “castigat” se numeste Silvian si, daca ai drum prin Constanta, nu uita sa o vizitezi.

La cea de la Casa de Cultura exista chiar si un atelier de ciocolata pentru toate varstele, fondatorul brandului Silvian fiind recunoscut pentru creatiile sale in zahar si ciocolata.

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!