Aventuri si arome de prin Comana

Intr-o dupa-amiaza de luni, am avut cea mai relaxanta si mai frumoasa excursie din cate poti avea intr-o zi de inceput de saptamana, la Comana. Ziua aceea pe care o urasti pentru ca e prima dupa weekend.

Ne-am urcat in masina si am plecat cu gandul sa ne oprim la parcul de aventura din Comana. Sa nu credeti ca aveam chef de aventura. Nu! Dar acolo e atat de frumos, incat e o oaza de relaxare.

Delta Neajlovului

Ei bine, pana sa ajungem acolo, am dat o raita prin delta Neajlovului. Ma rog, cand zic ”delta”, ma astept la ceva luxuriant, cu multa vegetatie si pasari de tot felul.

Delta

Nu zic ca nu mi-a placut, dar parca a fost ”prea cuminte” pentru gustul meu.

Ne-am amuzat insa vazand cat de fericita poate fi o vaca… imbaiata. Sau poate nu era fericita (noi eram! :)). Ci doar se simtea bine in racoarea apei, departe de dogoarea insuportabila a zilei.

cat de fericita poate fi o vaca

Am ajuns la Comana

In sfarsit, am intrat in parc, la Comana. Aproape nimeni! Diferenta de la cer la pamant fata de o zi de weekend. Si a fost atat de bine!

Comana - Tarcul Dragostei

Mi-a placut ”tarcul dragostei”. Nu, nu i-a zis nimeni asa. Dar era un loc verde, imprejmuit, avand cateva litere mari. Literele compuneau cuvantul LOVE. Asa, cand scriu, mi se pare siropos. Dar cand ma uit la fotografii, e totul ok :). E, de fapt, un loc unde poti organiza evenimente, aici in Comana.

apa

Nu poti sa nu te relaxezi intr-un loc ingrijit, plin de vegetatie si flori si inconjurat de ape.

lac

Iar daca ai spirit de aventura, Comana e locul perfect pentru tine. De exemplu, tiroliana de asteapta ”sa zbori” peste lac.

flori

Sau daca esti tipul de om linistit, poti sa-ti gasesti aici locul perfect de facut picnic cu prietenii. Trebuie doar sa stii ce vrei.

loc de picnic

Sau daca vrei sa fie lucrurile si mai simple, uiti de picnic si te asezi la o terasa.

terasa cu flori

Flori, apa, un vanticel care-ti flutura parul si te face sa uiti de responsabilitati si de canicula. Daca totusi vrei sa ajungi in weekend aici, la Comana, trebuie sa faci rezervare.

terasa

Noi am fost cam singuri la terasa. Aproape singuri, caci mai erau si niste actori. Tocmai se turna un film exact la cativa metri de terasa. Asa ca nu ne-am prea plictisit. Au fost amuzante (pentru noi) dublele.

pisica

In afara de actori, mai era o pisica. Lenesa, tolanita sub o masa. Am trait mereu cu impresia ca acolo unde sunt pisici e liniste si pace. Si asa si era.

salata de vinete

Nu am comandat cine stie ce, caci tocmai mancasem acasa. Iar Comana asta nu e departe de noi. Insa am baut pe saturate limonada. Si ne-a fost pofta de salata de icre de peste si de salata de vinete. Ce m-a uimit si m-a bucurat a fost ca chiflele. Erau facute chiar acolo si erau calde.

Daca vrei o minivacanta nu departe de Bucuresti, poti chiar sa te cazezi in hotelul complexului, cateva nopti (cred ca pretul e 250 lei/noapte).

Sigur ma voi intoarce in Comana. Sunt curioasa cum ar fi iarna.

asigurari calatorii 2

Author: Elena Ceciu, Food Psychology Coach

Share This Post On
468 ad

Trimite un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

logo mananc-inteligent

Daca iti plac vestile bune si noutatile

Buna! Sunt Elena Ceciu, Coach in Psihologia Comportamentului Alimentar. 

Inscrie-te la Newsletter pentru a primi idei de retete si informatii de ultima ora din psihologie si nutritie.
Pentru inceput, vreau sa iti ofer gratuit un indrumar pentru schimbare, in format PDF. 

Unde sa iti trimit indrumarul?

 

Iti multumesc pentru inscriere!